Kortreist vinterferie i år?

Vi byr på kortreist vinterferie for små og store på Sunnfjord museum og De Heibergske Samlinger.
Ta med familien og kom å delta på kjekke lærerike aktivitetar ved våre museum!

Sunnfjord Museum

Onsdag 21. og torsdag 22. februar kl. 10-14 inviterer vi store og små til ymse vinterferieaktivitetar på museet.

I verkstaden kan du hjelpe småfuglane med husbygginga og lage fine fuglekassar. I tunet legg vi igjen til rette for uteaktivitetar og leik, og i Sersjantløa finn du den populære bogeskytinga.I resepsjonen kan du få utlevert rebusoppgåver og skattejakt.

Det vert tent opp i bålpannene ute, så ta gjerne med grillmat og nyt lunsjen i friluft, eller du kan søke inn i den varme og koselege Huus-stova der det blir sal av sveler, kaffi og saft.
Utstillingssalen byr på brettspel og diverse kreative aktivitetar med papir, saks, lim og tråd.

Velkommen til leik og lærerike dagar i vinterferieveka!

Billettar: Vaksne: kr. 60,- Honnør/Student: kr. 40,- Born: gratis.
Pris for fuglekasse: 100 kr

De Heibergske Samlinger - Sogn Folkemuseum

tysdag 20, onsdag 21 og torsdag 22. februar kl. 11-14:

Med ei heil veke vinterferie er det mykje morosamt ein kan finna på. Tysdag, onsdag og torsdag er det vinterferieaktivitetar for små og store på museet: I Helgheimsstova kan du snikra di eiga fuglekasse, og kjem du til Leirmostova får du laga din eigen draumefangar og høyra soger og segner attåt. Det blir oppgåver, spel og andre aktivitetar både ute på friluftsmuseet og inne i barneutstillinga. Og når ein blir svolten, kan ein kosa seg med bollar og kakao i museumskafeen. Museumsbutikken er også open, og det ein butikk utanom det vanlege.

Ungar må ha følgje av vaksne.
Det er vanlege billettar, men dei som har årskort går gratis inn.

Kortreist vinterferieKortreist vinterferie